Last Stop Shop næsten klar med endnu en ny indgang

Den 16. juni stod indgangen på sydsiden klar, nu er indgangen på modsatte side næsten klar

Mere end 10 år siden

For ikke så længe siden, åbnede Last Stop Shop på Dalsagervej, indgangen på sydsiden, som skulle gøre det muligt også at besøge butikken, fra den noget større parkeringsplads, på den modsatte side af tankanlæget.

I sommers gik det så for alvor op for Last Stop Shop, at det måske var en idé at åbne endnu en indgang på siden med tankanlæet, da butikken simpelthen ikke kunne rumme de store menneskemængder.

- Vi ved godt at der ikke er helt lige så mange kunder i vinterhalvåret, men om fredagen og lørdagen er der faktisk stadig store menneskemængder igennem butikken, fortæller butikschef Michael Larsen til Skipperposten.

I sommeren oplevede man at folk stod i kø helt ud mellem tankanlæget og det er jo bestemt ikke smart, og specielt ikke for børnefamilier som har ungerne med, det understreger Michael.

Den nye indgang skulle være klar i starten af næste uge, og som følger af åbningen af den nye indgang, så lukker den nuværende og bliver udelukkende til udgang.

- Vi har stadig flest Nordmænd, men vi oplever også flere Tyskere og Polakkere når de skal på ferie i Norge. Derfor der vi også endnu en indgang som et must når der er færgetræk, afslutter Michael Larsen.

Kommentarer & synes godt om