Rekordsæson for feriehusbranchen

Markant vækst i august bidrager til flot sæson for feriehusbranchen

Mere end 6 år siden

Danmarks Statistik har netop offentliggjort de landsdækkende feriehusovernatninger for august. Med en fremgang på hele 34 pct. flere overnatninger i forhold til sidste år, tegner det sig for det højeste niveau i august, siden feriehusstatistikken blev opgjort første gang i 2004. 

Den store fremgang skal især ses i lyset af placeringen tyskernes sommerferie, idet flere delstater i det nordlige Tyskland først har taget hul på sommerferien i august og ikke i juli måned som tidligere. De samlede feriehusovernatninger i juli var imidlertid uændret i forhold til samme måned sidste år.

En rundspørge blandt de nordjyske feriehusudlejere foretaget af VisitNordjylland viser, at også i Nordjylland har feriehusudlejerne haft en ekstraordinært god august måned, flere steder med op mod 20 pct. flere udlejede uger end i august sidste år. 

Hvornår holder turisterne ferie?

Planlægningen af næste års markedsføringsaktiviteter er i fuld gang, og kampagnerne skal times og tilrettelægges.

Selv om nye og kortere rejsemønstre vinder frem, er det stadig de traditionelle skole- og industriferier, der i høj grad påvirker, hvornår en stor del af vores feriegæster besøger os.

På tværs af vores prioriterede markeder falder de offentlige ferieperioder ofte forskudt, så hvornår er det helt nøjagtigt vores turister holder ferie? 

Kommentarer & synes godt om