Smyril Lines årsregnskab for 2014 viste succes

Det var et år med både operationel og finansiel konsolidering for selskabet

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 1338 dage siden

Smyril Line’s årsregnskab for 2014 viste endnu et år med succes. Det var et år med både operationel og finansiel konsolidering for selskabet, der resulterede i et overskud på 36,1 mio. Selskabets ledelse er meget tilfreds med resultaterne og mener at successen først og fremmest skyldes en stabil vækst i salg og effektive operationer.

Salget er steget i takt med antallet af passager og selskabet sejler med mere gods. Ved en gennemgang af salgstallene, kan der konstateres en stigning i passagersalget med ca. 5% og om bord salget med 3%, medens fragtsalget forblev på niveau med resultatet fra 2013. Smyril Line oplever positive tendenser på næsten alle områder.

Også fra den færøske Søfartsstyrelsen, som anerkendte dette ved at tildele Norröna titlen Ship of the Year 2014.

Smyril Line Cargo kommer hjem

Da man i 2006 havde økonomiske udfordringer, blev fragt operationerne outsourcet til Blue Water Shipping. I efteråret 2014 blev der indgået en aftale om, at Smyril Line fra den 1. januar 2015, overtog fragten operationen på Færøerne og Island igen fra Blue Water Shipping.

Med denne ændring er Smyril Line det eneste selskab med base på Færøerne, som tilbyder godstransport i Nordatlanten.

Positive udsigter

Bestyrelsen konkluder, at udviklingen gennem de seneste år har været positiv. Smyril Line opnåede flotte resultater både i 2013 og 2014 og man anser udsigterne for 2015 at være positive.

Der blev afholdt ordinær generalforsamling den 27. marts 2015, hvor selskabets årsregnskab blev fremlagt og godkendt. Smyril Line koncernen beskæftiger i alt ca. 250 personer. Selskabets hovedaktivitet er passager- og godstransporten i Nordatlanten. Selskabet er repræsenteret med egne salgskontorer i Hirtshals, Torshavn og Kiel.

Bestyrelse består af: Jens Meinhard Rasmussen, formand, Hendrik Egholm og Arne Joensen, medlemmer.

Kommentarer & synes godt om