Oplev Hirtshals Museum i pinsen

Oplev nye spændende udstillinger på Hirtshals Museum i pinsen

Mere end ét år siden

Som noget nyt vil Vendsyssel Historiske Museum holde Hirtshals Museum åbent i pinsen, pinsedag, søndag den 9. juni og 2. pinsedag, mandag den 10. juni. Begge dage fra klokken 10 til 14. Takket være hjælp fra en gruppe frivillige kan man som gæst komme indenfor i disse dage og opleve museet.

Er det noget tid siden, man har besøgt museet, vil der faktisk være mere at opleve, grundet en bevilling fra haveholdets overskud fra haveaktiviteterne i 2018. Man vil blandt andet kunne komme ind i fiskerhjemmet og fornemme dets størrelse og indretning. Noget som ikke tidligere har været muligt.

Vi er glade for, at der har vist sig at være så mange engagerede borger i Hirtshals og i kommunen, som vil hjælpe museet de steder, hvor det kniber, fortæller museets direktør Anne Dorthe Holm.

Også lørdagene i juli og i august vil være bemandet af en gruppe engagerede frivillige. Allerede nu er vagterne ved at være besat til stor glæde for museet.

Tiltaget med frivillige billetsælgere på Hirtshals Museum er i første omgang et forsøg. Viser det sig, at det er en succes at holde ekstra åbent ved hjælp af frivillig arbejdskraft, er det noget, der kan vokse sig større, så vi også uden for sæsonen kan holde mere åbent, end tilfældet er i dag, siger museets direktør.

Denne reklameplads vises over 4.000 gange om ugen!

Denne reklameplads er ledig. Klik på knappen herunder for at læse mere om annoncering i Skipperposten.

Kommentarer & synes godt om

Denne reklameplads vises over 4.000 gange om ugen!

Denne reklameplads er ledig. Klik på knappen herunder for at læse mere om annoncering i Skipperposten.