Risiko for salmonella i kød: Også solgt i lokalområdet

Fødevarestyrelsen advarer om risiko for salmonella i en produktion af hakket kød

Mere end 6 år siden

Fødevarestyrelsen advarer i øjeblikket om risiko for salmonella, i en produktion af hakket svinekød, samt hakket svine- og kalvekød, som er købt i kæderne SuperBest, EUROSPAR, Spar, KIWI, Min Købmand, Letkøb og GO'ON.

Det er SuperGros der tilbagekalder kødet, på grund af mistanke om salmonellabakterier heri.

Det drejer sig om følgende varer:

  • Mad og Smag hakket svine-og kalvekød 8-12%, 600 g. Sidste anvendelse: 29.11.14 og 30.11.14. EAN nr.: 5701410348069
     
  • Mad og Smag hakket svinekød 8-12%, 500 g. Sidste anvendelse: 28.11.14 og 29.11.14. EAN nr.: 5701410348250
     
  • Mad og Smag hakket svine- og kalvekød 8-12%, 550 g. Sidste anvendelse: 29.11.14 og 30.11.2014 EAN nr.: 5701410349837
     
  • Mad og Smag hakket svine- og kalvekød 8-12%, 650 g. Sidste anvendelse: 27.11.14. EAN nr.:5701410351182
     
  • Mad og Smag hakket svinekød 8-12%, 1000 g. Sidste anvendelse: 28.11.14 og 29.11.14. EAN nr.: 5701410351199.

Der opfordres til at man, hvis man har købt nogle af de ovenstående produkter, kassér kødet eller levér det tilbage til butikken, hvor det er købt.

I øvrigt kan symptomerne på en salmonellainfektion være blandt andet diarré, kvalme, mavesmerter, opkast og feber.

Denne reklameplads vises over 5.000 gange om ugen!

Denne reklameplads er ledig. Klik på knappen herunder for at læse mere om annoncering i Skipperposten.

Kommentarer & synes godt om

Denne reklameplads vises over 5.000 gange om ugen!

Denne reklameplads er ledig. Klik på knappen herunder for at læse mere om annoncering i Skipperposten.