Kom på museum for halv pris denne sommer

Blandt andet Hirtshals Museum sætter entréprisen ned denne sommer

Mere end 4 år siden

Denne sommer er det ikke økonomien der skal holde dig fra at opleve nogle af alle de fantastiske kulturelle oplevelser i det nordjyske landskab. Som en del af regerings sommerpakke kan alle kulturinstitutioner tilbyde entré til halv pris. Det betyder at Hirtshals Museum fra den 27. juni til den 9. august har nedsat voksen entréen til kun 20 kroner. Derudover er børn under 18 år som altid gratis.

På museet kan man opleve hvordan Hirtshals by voksede ud af ingenting og blev et knudepunkt for handel mellem Norge og Danmark. En stor fortælling ligger i havnen. Uden havnen var der ingen Hirtshals by. Derfor er historien om Ingeniør Fibigers fantastiske havnebyggeri i 1900-tallets første årtier, den fysiske kerne i Hirtshals.

Turister og borgere kan få historierne i forskellige lag - efter eget ønske.

- Vendsyssel Historiske Museum

Også færgetrafikken har haft den største betydning for Hirtshals. Her får man også historien om bjesken, den lille skarpe bitter, som netop i Hirtshals blev noget helt særligt og derfor kendetegnende takket være den tidligere sygeplejerske Signe Hansen. Klitbjesk. Det er drikken fra Hirtshals. På entrébilletten kan man få byttet én flaske uåbnet klar snaps til en velsmagende bjesk i bedste Hirtshals-tradition.

Bemærk at rabatten kun gælder på entré, altså ikke arrangementer, byvandringer og omvisninger.

Kommentarer & synes godt om