Historien bag Skipperposten

I 2013 udviklede Christian Holm Pedersen hjemmesiden "www.skipperposten.dk", den daværende idé bag hjemmesiden var egentlig at prøve grænser med webudvikling.

I 2013 var Musik Under Trappen, en årlig musikfestival i Hirtshals, i fuld gang og andre aviser dækkede begivenheden og bandsene som én. Christian synes at der manglede mere fokus på de enkelte bands, og gik på den tanke hjem, udviklede hjemmesiden til Skipperposten og lancerede den næste morgen, den 26. juli 2013.

Skipperposten blev på få dage rimelig populær i det lokale og største delen af Hirtshals kendte til avisen, og det gav drivet til at fortsætte.

TV 2 Nord

Skipperposten var den 14. februar 2014 med i en udsendelse på TV 2 Nord, hvor "Mogens kom forbi" Tornby Gl. Købmandsgaard. Vi har fået lov til at genvise klippet af Mogens Jørgensen på kanalen, hvorfor tv-udsendelsen kan ses ved at klikke her

Skaga FM

Skipperposten gæstede tilbage i 2013 også lokal radiostationen Skaga FM, i de gamle lokaler på 1. salen af det forhenværende bibliotek ved Hirtshals Rådhus, hvor han blev budt velkommen i studiet af vært Niels Viberg til en snak om opstartsfasen.

Modvind

Skipperposten har siden sin start i 2013 haft en del modvind, og vi er kede af at vi har måtte skuffe mange læsere ved uden videre at holde pauser. Vi fokuserer fremadrettet på at være et ærligt og pålideligt medie i Hirtshals og lokalområdet.

Skipperposten i dag

I dag er Skipperposten.dk stadig den samme lokalavis som du kender tilbage fra 2013, vi fokuserer stadig på at bringe lokale nyheder og værdier, fra Hirtshals og oplandet omkring. Vi stræber efter hurtighed og kvalitet, og vi erkender at vi ikke er perfekte, men vi er dedikerede og vi har lyst til at gøre en forskel for lokalområdet.

Skipperposten har i dag eksisteret i 6 år, 6 måneder og 0 dage siden sin grundlæggelse tilbage i juli 2013. Vi arbejder stadig udfra de samme principper, som vi gjorde tilbage ved Skipperpostens opstart, disse er at vi bestræber os på hver dag, året rundt, at levere nyheder fra Hirtshals og det lokale opland.

Skipperposten er stadig ejet af den oprindelige grundlægger, og vi er målrettet på at gøre vores bedste, for at leve op til læserens krav og ønsker, som vi altid har gjort.

Forord

Herunder kan du se ændringerne af Skipperposten.dk gennem årene, du kan se skærmbilleder helt tilbage til 2013, hvor Skipperposten blev lanceret.
Alle ændringer på hjemmesiden, samt den oprindelige hjemmeside, er udviklet af Skipperposten's grundlægger og fortsat værende indehaver.

August, 2013 (lanceringen)

Skærmbilledet som du ser her illustrerer Skipperposten.dk, som hjemmesiden så ud den følgende måned efter vi lancerede avisen tilbage i 2013.

December, 2013

Skærmbilledet som du ser her illustrerer Skipperposten.dk, som hjemmesiden så ud i december tilbage i 2013.

Juli, 2014

Skærmbilledet som du ser her illustrerer Skipperposten.dk, som hjemmesiden så ud i juli tilbage i 2014.

December, 2014

Skærmbilledet som du ser her illustrerer Skipperposten.dk, som hjemmesiden så ud i december tilbage i 2014.

September, 2015

Skærmbilledet som du ser her illustrerer Skipperposten.dk, som hjemmesiden så ud i september tilbage i 2015.

Marts, 2016

Skærmbilledet som du ser her illustrerer Skipperposten.dk, præcist som hjemmesiden så ud i marts, tilbage i 2016.

December, 2016 (nuværende)

Dette skærmbillede illustrerer Skipperposten.dk som den ser ud i dag, måske du endda kan kende nogle af artiklerne eller hjemmesidens udseene generelt.