Om Skipperposten

Skipperposten.dk var Hirtshals første online lokalavis og er stadig den samme i dag, som den var tilbage i 2013. Vi fokuserer på udelukkende at bringe lokale nyheder fra Hirtshals og oplandet, med hurtighed og kvalitet. Vi arbejder for, og har lyst til, at gøre en forskel i lokalområdet.

Skipperposten har i dag eksisteret i 10 år, 11 måneder og 23 dage siden sin grundlæggelse tilbage i juli 2013. Vi arbejder stadig udfra de samme principper, som vi gjorde tilbage ved Skipperpostens opstart.

Skipperposten er fortsat ejet af den oprindelige grundlægger og målet er fortsat at give vores bedste bidrag til det lokale.

TV2 Nord

Skipperposten var den 14. februar 2014 med i en udsendelse på TV 2 Nord, hvor "Mogens kom forbi" Tornby Gl. Købmandsgaard. Vi har fået lov til at genvise klippet af Mogens Jørgensen på kanalen, hvorfor tv-udsendelsen kan ses ved at klikke her

Skaga FM

Skipperposten gæstede tilbage i 2013 også lokal radiostationen Skaga FM, i de gamle lokaler på 1. salen af det forhenværende bibliotek ved Hirtshals Rådhus, hvor vi blev budt velkommen i studiet af vært Niels Viberg til en snak om opstartsfasen.

Historien bag Skipperposten

Tilbage i 2013 udviklede Christian Holm Pedersen hjemmesiden "skipperposten.dk", som senere udviklede sig til at være den avis som eksisterer i dag. Idéen var i starten at prøve grænser med webudvikling, men efter meget opbakning fortsatte vi arbejdet.

Den årlige musikfestival, Musik Under Trappen, var tilbage i 2013 i fuld gang og andre aviser dækkede begivenheden i én samlet artikel. Men der manglede mere fokus på de enkelte solister, på den tanke blev Skipperposten lanceret næste morgen, den 26. juli 2013.

Skipperposten blev på ganske kort tid meget populær og de fleste lokale kendte til avisen, det gav det endelige drive til at fortsætte.

August, 2013 (lanceringen)

Skærmbilledet som du ser her illustrerer Skipperposten.dk, som hjemmesiden så ud den følgende måned efter vi lancerede avisen tilbage i 2013.

December, 2013

Skærmbilledet som du ser her illustrerer Skipperposten.dk, som hjemmesiden så ud i december tilbage i 2013.

Juli, 2014

Skærmbilledet som du ser her illustrerer Skipperposten.dk, som hjemmesiden så ud i juli tilbage i 2014.

December, 2014

Skærmbilledet som du ser her illustrerer Skipperposten.dk, som hjemmesiden så ud i december tilbage i 2014.

September, 2015

Skærmbilledet som du ser her illustrerer Skipperposten.dk, som hjemmesiden så ud i september tilbage i 2015.

Marts, 2016

Skærmbilledet som du ser her illustrerer Skipperposten.dk, præcist som hjemmesiden så ud i marts, tilbage i 2016.

December, 2016 (nuværende)

Dette skærmbillede illustrerer Skipperposten.dk som den ser ud i dag, måske du endda kan kende nogle af artiklerne eller hjemmesidens udseene generelt.