Velkommen til Skipperposten's pressesektion. På denne side udgiver vi nyheder vedrørende Skipperposten.dk, som kan have interesse for pressen eller erhvervslivet.

Du er altid velkommen til at kontakte os på hej@priverv.dk, hvis du har generelle spørgsmål eller spørgsmål til understående artikler.

Skipperposten udgiver Chrome-udvidelse

Hirtshals, den 30. marts 2019

Skipperposten.dk har i tredje kvartal udgivet en ny udvidelse til den populære webbrowser Google Chrome, dette er sket for at gøre tilgangen til dine lokale nyheder meget nemmere. Den nye udvidelse kan hentes fra Google's Chrome Webshop og giver adgang til de seneste nyheder fra Skipperposten, samt lettere tilgang til indsendelse af tips.

Alle har mulighed for at hente den nye udvidelse, det kræver dog at man gør brug af Google Chrome.

Skipperposten præsenterer tidslinje

Hirtshals, den 16. december 2017

Skipperposten.dk har siden sin lancering tilbage i 2013 set ud på mange forskellige måder, hjemmesiden er blevet ændret adskillige gange, hver gang for at forbedre oplevelsen for vores læsere og for at gøre oplevelsen af et besøg hos den lokale webavis til en fryd for øjet.

Vi har nu på vores "Om"-side lavet en tidslinje, hvor det er muligt at se hvordan hjemmesiden har set ud gennem årene. Du kan se tidslinjen ved at klikke på "Om Skipperposten" i bunden af hjemmesiden.

Skipperposten kan fejre 5 års fødselsdag i 2018

Hirtshals, den 11. december 2017

Den 26. juni 2013 blev Skipperposten startet på Skagerakvej i Hirtshals, det betyder at vi til juni kan fejre Skipperposten.dk's 5 års fødselsdag og opgradere til avis af "5. årgang". Det er vi naturligvis meget stolte over, og det skal derfor også fejres med stil til juni 2018.

Indtil da må vi vente i spænding, vi tager dog forskud på glæderne i starten af januar måned, hvor vi i de første par uger af det nye år benytter vores fødselsdagsgrafik på Skipperposten.dk og Facebook.