Nu stiger antenneselskabs HAStigheder

Hjørring Antenneselskab opjusterer hastigheder og vedholder prismodel

Mere end 4 år siden

Medlemmer af HAS har i næsten 5 år haft mulighed for at vælge at få leveret bredbånd fra foreningen. Det skete som følge af, at bestyrelsen på daværende tidspunkt valgte at opsige aftalen med den daværende leverandør. Muligheden for at få bredbånd fra den lokale antenneforening har flere og flere benyttet sig af, hvilket har givet foreningen gode muligheder for at vedligeholde og udbygge anlægget.

Teknisk betyder det forbedringer, som rigtig mange nu kommer til at få glæde af.

Internetforbindelsen bliver hurtigere

Medlemmer med bredbånd på henholdsvis 50, 150 og 300 Mbit får nu nye hastigheder, der er 2 eller 3 gange så høje. Medlemmerne får nemlig i stedet hastigheder på 150, 300 eller 600 Mbit. Og det vel at mærke uden at de priser, som har været gældende siden 2016, hvor foreningen overtog salg og levering af bredbånd, stiger.

Det er ikke fordi, at der vil være ret mange, der vil lægge mærke til eller har brug for en højere hastighed. Men nu har vi muligheden for det og så gør vi det, fortæller formand for HAS, Kurt Larsen.

Udsagnet om, at kun få vil have behov for det eller mærke det, bygger på data fra den overvågning af anlægget, som foreningen har og som sker fra foreningens kontor i Hjørring.

Teknisk kan vi holde øje med meget, men som ved alle andre leverandører, kan vi primært garantere hastigheden frem til modem eller router. De, der oplever problemer med det trådløse netværk i hjemmet, skal selvfølgelig stadig bare kontakte os. Så hjælper vores dygtige teknikere hurtigt med at finde en løsning på problemerne, slutter Kurt Larsen.

Ændringerne er iværksat

Ændringerne i hastighederne er allerede sat i værk. Medlemmer, der tidligere havde en 300 Mbit-forbindelse skal, for at få det maksimale udbytte, have et nyt modem og skal derfor kontakte kontoret.

Samtidig med at hastighederne øges, vælger bestyrelsen også at gøre produktsortimentet enklere, så fremtidige medlemmer har tre hastigheder at vælge mellem.

Kommentarer & synes godt om