Bordtennisklubbens 40 års jubilæum fejret med manér

B75 fejrede lørdag d. 17. januar sit 40 års jubilæum i pomp og pragt i Hirtshals Idrætscenter

Mere end 9 år siden

B75 fejrede lørdag d. 17. januar sit 40 års jubilæum i pomp og pragt i Hirtshals Idrætscenter, som fra samme dag af, er bordtennisklubbens nye adresse.

World Championship of PingPong

Dagen startede med den danske kvalifikationsturnering til World Championship of PingPong, som afholdes i Alexandra Palace i London den 24. og 25. januar 2015. PingPong er en virkelig underholdende form for bordtennis, hvor alle kan være med. Reglerne er de samme som i bordtennis, men man spiller med et bat belagt med finkornet sandpapir, hvilket gør det vanskelligt, at skrue den lille hvide bold, og tvinger deltagerne ud i en helt anden spilleform, end det sædvanlige bordtennis med gummibelagte bat. Vinderen – Istvan Moldovan, B75 – skal således til London og spille VM turneringen i PingPong i næste weekend. Her er den samlede præmiesum på $100.000 med $20.000 til vinderen. Sky Sports sender live fra mesterskabet.

Jakub og Istvan glæder sig over kampenes udfald

VIP arrangement

Til middag havde B75 indbudt sponsorer, politikere, gamle medlemmer og andre kontakter til VIP frokost. Blandt de mange talere under frokosten var klubbens første formand Jakob Nørgaard, halinspektør Mogens Lauritzen, lokalpolitikerne Michael Vajhøj og John Robert Larsen, tidligere borgmester Knud Størup, Michael Anderson fra det Internationale Bordtennisforbund, samt en berørt Lars Rokkjær. Der var mange flotte gaver til bordtennisklubben. Blandt andet havde sponsoren Dimakt en check med på ikke mindre end kr. 40.000,- til B75, og Revisor Martin Engbjerg gav klubben check på 10.000,- kr. Hirtshals Handelsstands-forening gav en tavle med navnene på foreningens æresmedlemmer, og som en overraskelse var Lars Rokkjærs navn også allerede blevet indgraveret.

Simon viser checken på 40.000 kroner fra Spar Nord frem

Åbningen af hallen & donation

Efter frokosten, var der i den nye bordtennishal ved Idrætscenter, åbningstale ved borgmester Arne Boelt, og Knud Damgaard fra Hirtshals Sparekasses Gavefond overrakte B75´s formand Simon Rokkjær en check på ikke mindre en 221.909,- kr., til dækning af klubbens køb af nye borde, net, bander, pointavler m.m. til den nye hal. Herefter var der taler ved bestyrelsesmedlem i DBTU Peter Sundbæk, og Hirtshals Idræts-centers bestyrelsesformand Dorte Andreasen.

Den nye bordtennishal indvies med tale af borgmester Arne Boelt

B75 sejre i begge hjemme

Kl. 14.00 var det tid til kampstart for B75´s to hjemmekampe i 1. hhv. 2. division. B75´s førstehold, bestående af Istvan Moldovan, Jakub Dorocinski, Martin Lund Nielsen og Morten Iskov Christensen, skulle ud i det store lokalderby imod Brønderslev, med blandt andre Carsten Jensen fra Hirtshals på holdet. Der blev aldrig rigtig tvivl om kampens resultat, og det endte da også med en klar 8-2 sejr til hjemmeholdet B75.

Anderledes spændende blev det i 2. divisionskampen mellem B75 og førerholdet Vestegnens BTK. Her fulgtes begge hold godt ad til stillingen 4-4, og Jens Rosenbaum, Daniel Christensen, Andreas Rokkjær og Alex Forshaw måtte kæmpe indædt for hver en bold. Det gjord de, og belønningen blev et slutresultat på 9-5 til B75.

B75-spilleren Martin glæder sig over sejren

Kommentarer & synes godt om