Første yogatime med Birgitte i Asdal Sognegaard

Birgitte underviste i aftes for første gang i halvanden time i Asdal Sognegaard

Mere end 9 år siden

Hele 11 yogaudøvere, foruden underviser Birgitte Nielsen, var i aftes samlet i Asdal Sognegaard for at dyrke yoga i halvanden time.

- Jeg sidder normalt med turban og i hvidt, men det har jeg ikke lige på i aften, sådan indledte Birgitte aftnens yogatime.

Aftenen startede klokken 19.00, hvor udøverne tunede ind med et "mantra", hvorefter de alle virkede helt klar til de mange og nogle gange hårde yogastillinger. Udover at være hårdt og sundt, så understregede Birgitte at det bestemt også skal være sjovt at gå til yoga.

Yoga har i øvrigt ikke noget med religion at gøre, det er simpelthen en teknik som kan virke afstressende for kroppen. Yoga kan endda være godt mod mange forskellige ting.

- Yoga er super godt for kroppen, det virker både afstressende og det kan hjælpe dig til at finde dit sande jeg. Bare helt simple vejrtrækningsøvelser kan gøre meget, fortæller Birgitte.

Aftenen sluttede med at alle deltagerne slappede fuldstændig af, de lå ned på deres medbragte måtter, med tæppe over - ikke for at sove, dog i mørke. Samtidig var en af de sidste øvelser med til at give stærke nerver, hvilket kan forbygge stress.

Alle er velkomne til at deltage i næste undervisning som finder sted på næste torsdag, man skal selv medbringe yogamåtte, et tæppe, vand og en pude at sidde på. Tilmelding sker ved at sende Birgitte en e-mail på birghyld@hotmail.com, eller ved at ringe til hende på 23640973.

Kommentarer & synes godt om