Hirtshals: Fire måneder gammel søn efterlyses

Stefan Brix Olesen fra Hirtshals efterlyser sin søn, som han ikke har set siden søndag

Mere end 8 år siden

En bitter strid om samværsret - og om hvor et fire måneder gammelt barn skal bo, er nu endt i gensidige beskyldninger om bortførelse. Lige nu er Lucas mor gået under jorden med barnet, og det har efterladt faren i fortvivlelse, det skriver TV2Nord.

- Jeg er bange for, at Lucas lider overlast, for jeg tror ikke, at hun kan passe ham ordentligt. Jeg frygter, at han tager skade af den her bortførelse, siger Stefan Brix Olesen fra Hirtshals.

Faren erkender, at han selv for to måneder siden tog sagen i egen hånd og stak af med sin dengang to måneder gamle søn. Men sidenhen har begge forældre angiveligt accepteret, at Lucas til dagligt skulle bo hos sin far, og så have flere ugentlige samvær med sin mor.

Stefan Brix Olesen har meldt sin tidligere samlever til politiet, der nu har sendt sagen videre til de sociale myndigheder i Aalborg Kommune.
Siden har han intet hørt fra sin søn.

- Jeg håber at nogen kan genkende ham og melder sig på Facebook, så vi kan få at vide, hvor han er. Det eneste jeg tænker på lige nu er at få Lucas hjem, siger Stefan Brix Olesen.

TV2 Nord har forgæves forsøgt at få svar på, om de sociale myndigheder kender Lucas' opholdssted - og om morens pasning af drengen er overvåget.

Kommentarer & synes godt om