Small Ship Race afholdes for 6. gang i år

Pinselørdag afholdes der for 6. gang Small Ship Race under trappen

Mere end 5 år siden

Pinselørdag, den 14. maj, fra klokken 11.00 til 15.00, afholdes der for 6. gang Small Ship Race i Hirtshals, nedenfor trappen på Sydvestkajen. På samme tid vil der være trailer og bagageumsmarked, på Jepsens Plads i Nørregade.

Det er helt efter traditionen, hvis Small Ship Race i Hirtshals igen i år trækker i nærheden af 6.000 gæster. De mange gæster kan pinselørdag benytte de mange aktiviteter Under Trappen, både på havnen og i det store telt, hvor der serveres pattegris og hvor der sælges øl - arrangeret af boldklubbens venner.

Arrangement er klar til at levere stor spænding og dramatik, når bådene ryger ned af den stejle rampe, og ud i havnen - nogle vælter, andre synker - for at ramme bøjen, og dermed komme i mål, hurtigst. Arrangørerne, sørger for den sædvanlige kommentator, Mogens Jørgensen fra TV2/Nord, samtidig med at der føres tidtagning på den store tavle, så publikum kan følge med i resultaterne hele tiden.

Til arrangementet plejer mindst 25 virksomheder og private at deltage, med deres selvbyggede både - og igen i år kan alle deltage.

Pinselørdag er i reglen en god sommerdag, hvor folk hygger sig med dette kæmpe store arrangement, og der er lagt op til, at det skal være en dag folk husker for dramaet på rampen og i havnen, så både børen og voksne føler de har haft en stor oplevelse, og en god dag.

Hovedsponsorerne er Nordjyske Medier, Urmager Jørgen Jensen og Vognmand Henry Petersen & Sønner.

Tilmelding
Ring til Jens Brændgaard på telefon 30342710, hvis du ønsker at tilmelde en båd til arrangementet.
Jens er også behjælpelig med informationer om selv bådbyggeriet.

Vores reklamepladser vises over 7.000 gange om ugen!

Læs mere om annoncering

Kommentarer & synes godt om

Vores reklamepladser vises over 7.000 gange om ugen!

Læs mere om annoncering