Horne Efterskole indsamlede 175.000 kroner!

Horne Efterskole indsamlede svimlende beløb og inviterer nu til horneTak!

Mere end 4 år siden

Horne Efterskole samlede ved det seneste horneHjælp-arrangement endnu engang ind til Hus Forbi, denne gang blev der i alt indsamlet hele 175.000 gode danske kroner. Det skal fejres, og derfor indbyder efterskolen nu alle der har støttet horneHjælp, til en aften med god musik, god mad og godt selskab.

»Tak for i aften! Du har været med til at indsamle 175.000 kroner til Hus Forbi,« sådan skriver Horne Efterskole efter deres indsamlingsarrangement.

Efterskolen skriver med stor taknemlighed og ydmyghed, at der takkes for den enorme hjælp og støtte som horneHjælp får år efter år. Uden den massive opbakning, var det ikke muligt at skabe dette overvældende resultat. 

»Oplevelsen med horneHjælp vokser år for år. I år har [vi] følelsen af, at det nytter at hjælpe været enormt stærk for elevholdet, der har fået et andet syn på deres medmennesker og de skæbner, vi ikke selv er herre over,« skriver Horne Efterskole og fortsætter: »Det er i virkeligheden det allervigtigste ved ugen, og vi er stolte af at flere end 120 unge mennesker nu går ud i verden med et mere nuanceret blik på tilværelsen

Takker for den store opbakning

Både elever og personale på Horne Efterskole har virkelig nydt den store opbakning, der har været ved deres mad- og markedsarrangementer.

»Det var på forhånd et af vores store håb at se vores naboer, og vi er ovenud tilfredse med fremmødet. Lokalsamarbejdet kunne også mærkes i forbindelse med alle de dele af horneHjælp, der havde noget med fisk at gøre. Vi må fortsat konstatere, at samarbejdet mellem Horne Efterskole og områdets fiskefirmaer og organisationer både er varmt og udbytterigt for alle parter,« skrives der.

Efterskolen sender også en ekstra tak til skolens leverandører og fortæller, at det simpelthen ikke ville være muligt at hente det store beløb til de hjemløse, uden hjælpen fra alle dem som var villige til at bakke op med gratis varer eller logistisk hjælp. »Tak for at I altid er med på spøgen, når vi finder på tossede ideer,« afsluttes der.

Programmet for horneTak er fastlagt

♦ Velkomst ved Mogens D. Jensen
♦ Buffet ved horneKøkkenet
♦ Foredragskoncert med Natasja Lee Dickinson og en hjemløs
♦ Ordet er frit - har du lyst til at sige noget?
♦ Overdragelse af det indsamlede beløb til Hus Forbi's formand
♦ Afslutning, med tak for i aften

Arrangementet løber af stablen torsdag den 1. februar, fra klokken 18.00, på Horne Efterskole.

Kommentarer & synes godt om