Cirkus Arenas eventyr fortsætter i Hirtshals

I år står rapperen Clemens bag Cirkus Arenas nye eventyr om Klovnen og Kronprinsen

Mere end 4 år siden

Nu kommer Nordens største cirkus til byen igen. I år står rapperen Clemens bag Cirkus Arenas nye eventyr om Klovnen og Kronprinsen, der tager Hirtshals' børn og voksne med på en magisk cirkusrejse i jagten på den tabte tåre. Det sker fredag den 18. maj kl. 17 i det store rødgule cirkustelt ved rådhuset.

Cirkus Arena har netop haft Jyllandspremiere, hvor årets forestilling "Klovnen og Kronprinsen - Jagten på den tabte tåre" har modtaget fantastiske anmeldelser. Senest har forestillingen modtaget 3 x 6 stjerner fra Fredericia Avisen, Aarhus Stiftstidende og Horsens Folkeblad.

Cirkusdirektør Benny Berdino udtaler:

–  ”I år har vi givet bolden videre til Clemens, som har skabt en helt nytænkt cirkusforestilling med eventyr og nyskrevne rap- og popsange. Clemens har fortsat den eventyrstil, vi indledte med sidste års forestilling, og vi er meget glade for de mange flotte tilkendegivelser, vi har fået. Det er stort at opleve, når alle mellem 2 og 99 år kan samles om den samme oplevelse".

Når ingen har tid til pause, har vi ikke brug for en pauseklovn

Clemens, der tidligere har stået bag teatersuccesen Cykelmyggen Egon og Terkel i Knibe - the musical, har både instrueret og skrevet årets eventyrlige forestilling. Eventyret handler om pauseklovnen der fyres fra cirkus, da ingen længere har tid til pauser i deres travle hverdag. Pauseklovnen rejser derfor ud i verden, hvor han besøger sine artist-venner for at finde et nyt talent.

Clemens medvirker desuden selv som klovnen og deler konferencierrollen med Cirkus Arenas egen kronprins Patrick Berdino, der sætter en eftersøgning i gang efter den forsvundne pauseklovn. Klovnen er nemlig i besiddelse af noget meget magisk, der kan redde Kronprinsens cirkusmaskine, som uheldigvis gik i stykker, da klovnen forlod cirkus.

Rejsen bliver lang og farefuld for dem begge, og undervejs møder de både balancerende astronauter fra det ydre rum, drillesyge hunde, en fræk jonglør, smukke spanske heste og en trapezkunstner der kan vende hele verden på hovedet.

Det bedste fra cirkus og musikteatret

Clemens glæder sig til optræde i Hirtshals, hvor hans kæreste er født og opvokset. Det var parrets søn der fik Clemens' øjne op for familieunderholdningen, som han nu skaber i cirkusmanegen. Clemens fortæller:

– ”Jeg har altid undret mig over, hvorfor klovnen, der pryder Cirkus Arenas plakater, ikke er med i forestillingerne. Jeg besluttede derfor, at jeg ville præsentere publikum for klovnens historie. Inspireret af de børnebøger, jeg har læst højt for min søn, har jeg blandet den gode historie og det, jeg kan fra musik- og teaterverdenen, ind i cirkusforestillingen. Så vi både får hits til store og små, en spændende fortælling og blændende numre fra årets imponerende artister”.

Denne reklameplads vises over 0 gange om ugen!

Denne reklameplads er ledig. Klik på knappen herunder for at læse mere om annoncering i Skipperposten.

Kommentarer & synes godt om

Denne reklameplads vises over 0 gange om ugen!

Denne reklameplads er ledig. Klik på knappen herunder for at læse mere om annoncering i Skipperposten.