Vores server har været under vedligeholdelse — læs mere >

Stort farveladeløb hos Jørgen Jeppesens Eftf.

Årets ”Farveladeløb” blev afviklet den 25. maj med start fra firmaadressen i Hirtshals

Mere end 7 år siden

Malerfirmaet Jørgen Jeppesens Eftf. havde i år i samarbejde med Team Alabu Bolig, der samler ind til støtte for Hjerteforeningen, og Team Hjørring, der samler ind til støtte for unges sundhed og kultur, arrangeret et cykelløb, som man har døbt “Farveladeløb. Endvidere deltog Hirtshals Firmasports cykelafdeling i løbet


Lars Jeppesen fremfører sin tale før afgang. Foto: Christian Holm Pedersen.

Løbet fandtsted søndag den 25. maj og startede fra malerfirmaets Hirtshals-afdeling på Grævlingevej 20-24, hvor alle deltagerne fik udleveret en lille forsyningspose til turen.


Første sving på ruten. Foto: Christian Holm Pedersen.

Herfra cyklede deltagerne op til SkagensMaleren på H. C. Ørsteds Vej 6 i Skagen, hvor depoterne blev fyldt op igen. Løbet fortsatte dernæst til Frederikshavn Malerforretning på Havnepladsen 21 i Frederikshavn, hvor der blev serveret lidt varmt mad inden turen gik retur til Hirtshals for de ca. 100 ryttere, der ved ankomsten til Hirtshals havde tilbagelagt 150 kilometer.


Der cykles ned af bakken mod rundkørslen ved Go'on. Foto: Christian Holm Pedersen.

Dette har været en god træning for Team Alabu Bolig, der er ved at forberede sig til turen til Bruxelles i uge 31. Malerfirmaet Jørgen Jeppesens Eftf. er firmasponsor for Team Alabu Bolig på den tur.

Kommentarer & synes godt om