Vores server har været under vedligeholdelse — læs mere >

Derfor bliver Eurospar i Hirtshals ikke til Meny

En Meny-butik i Hirtshals er ikke konkurrencedygtig nok i lokalområdet

Mere end 6 år siden

Eurospar som lørdag morgen åbner officielt op som Spar-butik har fået tilbudet om at skifte til det nye koncept Meny, men det er ikke noget som har overbevist Spar-købmand Michael Nielsen.

- Jeg tror at vi i Hirtshals skal have en butik som er prisstærk, men som stadig kan levere kvalitet - og det kan Spar. Spar giver os mulighed for selv at bestemme hvilke varer vi vil sælge, hvor vi hos Eurospar var bundet til kædens grossister, fortæller Michael Nielsen til Skipperposten.

Eurospar i Hirtshals åbner lørdag morgen officielt som en nutidig Spar-butik, også kaldt "Spar version 2.0", og det er noget som betyder meget i butikken. Tidligere har Spar-butikker været halvdyre, men i dagens danmark skal kvalitetskæderne også kunne konkurrere med discountkæderne, og det er det som det nyt Spar vil.

- I butikken er vi ved at sælge ud af nogle af de varer som vi ikke længere vil føre. Det var sådan i Eurospar at der var nogle mærker som vi skulle føre i butikken, men nu hvor vi er en Spar-butik kan vi godt nøjes med et mærke af samme kvalitet, men til en billigere pris, fortæller købmand Michael Nielsen.

Spar i Hirtshals vil i øvrigt få det fulde sortiment af varerene fra mærket "Gestus", som er et kvalitetsmærke til overkommelige priser. Samtidig vil butikken lave gode slag tilbud og andre spændende kommende tiltag i butikken.

Butikken på Magrethevej startede i sin tid som Spar, den blev så omdannet til en Superspar og var det i syv år, hvorefter den blev til Eurospar og har været det i tre år. Nu fokuserer butikken på at blive en kvalitets Spar-butik med størst muligt sortiment.

I butikken skal enkente sektioner, altså hylder, rykkes lidt rundt og det kommer efter sigende til at skabe rigtig meget ekstra plads i butikken. Det var i øvrigt den 1. december at det blev valgt at kalde butikken Spar og ikke Meny - det skete da Meny er en rigtig kvalitetskæde med priser som muligvis ikke matcher kunderne i Hirtshals på grund af de mange discountbutikker.

Kommentarer & synes godt om