Er Buffalo Pizza & Kebab det nye Syditalien?

Det nye menukort hos Buffalo i Hirtshals lader dig prøve noget spritnyt

Denne artikel blev udgivet for over 5 år siden

Overskriften og billedet af en pizza med parma skinke og rucola salat fra Buffalo Pizza & Kebab i Hirtshals kan bestemt antyde at et helt nyt kapitel af mad er startet i Hirtshals.

I lang tid har man i Hirtshals kunne købe sig en pizza hos det lille pizzaria på Hjørringgade og mange har sikkert også sin helt egen favorit, nu er der kommet nyt menukort og dermed også helt nye smagsoplevelser, og netop sådan noget er godt for Hirtshals.

På menukortet er nu kommet blandt andet en pizza med parma skinke og rucola, en måske kendt pizza i forhold til en pizza med fyld af en helt anden klasse: Flødekartofler.

Buffalo Pizza & Kebab tog i lørdags officielt hul på det nye menukort, i aftes købte Skipperposten så den nye pizza med parma skinke og rucola - og det er jo næsten som er være i pizzaens oprindelsesland: Syditalien.

Umiddelbart kunne man sige at et nyt menukort ikke er en sensation, men når der er store ændringer som helt specielle pizzaer og det helt nye tiltag med snackkurv er det en god forbedring af det overordnede spisekort i Hirtshals by.

I Hirtshals finder man flere forskellige restauranter af forskellige klasser, herunder grillbarer, kinesiske spisesteder, fiske restauranter og sandwich kiosker - og er man mest til pizza kan man hurtigt blive træt af udvalget. Det kan således få mange til at hoppe i bilen og hente maden i Hjørring, Tversted eller andre af de omkringliggende byer.

En lille ændring som et nyt menukort kan betyde at den enkelte butik i Hirtshals i en periode trækker kunder til, for "nu sker der jo noget i Hirtshals". Dette er også strategien hos Buffalo i Hirtshals - og den tegner til at fungere.

- Efter Skipperposten skrev om det nye menukort er der kommet flere kunder ind i butikken og hente de nye menukort, fortæller Sabaon Hassanzai hvorefter endnu en kunder træder ind i butikken og siger: "Jeg har jo læst at i har fået nyt menukort, så jeg tager lige et med".

Allerede nu er der, efter Buffalos udsagn, også solgt en masse af de nye "flødekartoffel-pizzaer". Buffalo ser meget frem til at se hvor mange de kan sælge det næste stykke tid.

Kommentarer & synes godt om