Ny forpagter af Kjul Camping har store planer for sæsonen

I år vil Kjul Campings nye forpagter, Michael Herbach, ændre lidt på tingene efter sin far

Mere end 10 år siden

Michael Herbach har til sæsonen forpagtet Kjul Camping efter sin far, som har haft campingpladsen i 50 år. Michael fortæller at der skal ske lidt forskelligt på pladsen op til sæsonen, som starter den 1. maj, i modsætning til andre år, hvor sæsonen først har startet til den 16. maj.

- Vi er igang med at male forskellige ting, blandt andet informationsbygningen, så har vi fået EDB-systemer og fået sat informationsskærme op, fortæller Michael Herbach til Skipperposten.

På den flot beliggende campingplads, med 430 pladser, går man i modsætning til forrige år også efter at få fastliggere. Førhen har man ikke satset på disse på samme måde, da man havde en overbevisning om, at camping er mere sæsonbetonet. 

- Det er første år jeg forpakter det af min far, og jeg har da lidt planer for pladsen. For det første skal nogle trær klippes lidt ned, så udsigten fremhæves. Derudover skal der også laves flere sikkerhedsforanstaltninger, som brændslukningsanlæg og almindelig rengøring, fortsætter Michael.

Legepladsen er også et punkt på agendaen, over ting som skal have en makeover. Michael fortæller dog, at det nok først bliver et projekt 2016 at renovere legepladsen, men at der til sæsonen dog vil komme nye gynger op.

Som noget nyt har Michael i år valgt at fokusere også på hjemme- og Facebook-side, en ting som der før i tiden ikke er blevet gået op i overhovet.

- Der skal ske noget nyt, så vi er kommet på Facebook og har fået en hjemmeside. Jeg er ikke sikker på om vi vil have bookingsystem, men jeg har da kigget på nogle. Ellers kan man jo sende os en email og booke på den måde, afslutter Michael.

Kommentarer & synes godt om