Morten fra Min Købmand åbner Skousen-butik i Hjørring

Brødrene Morten Bo Larsen og Steen Bo Hemmingsen åbner dørene til ny Skousen i Hjørring

Denne artikel blev udgivet for over 5 år siden

Brødrene Morten Bo Larsen, kendt fra Min Købmand i Åbyen, og Steen Bo Hemmingsen åbner dørene til Skousen Hjørring lørdag den 2. maj. Med samlet tyve års erfaring inden for detail ser brødrene frem til igen at introducere nordjyderne for Skousen: Troværdig faglig rådgivning inden for hårde hvidevarer kombineret med de laveste priser.

Om åbningen fortæller Steen Bo Hemmingsen:

- Jeg ser virkelig frem til åbningsdagen og til at kunne byde velkommen i Skousen Hjørring i detailområdet øst for byen.

Morten Bo Larsen supplerer:

- Vi har begge ventet med spænding. Vi er to ”sultne” hvidevarefagmænd, der ser et klart behov i lokalområdet for troværdig faglig rådgivning inden for hårde hvidevarer kombineret med de laveste priser – vi tilbyder det bedste fra begge verdener.

Massiv interesse for at genåbne Skousen Hjørring

For Skousen vidner åbningen af butik nr. 50 i Danmark om, at forbrugeren stadig søger mod den personlige rådgivning og fagmandsviden, når man står over for køb af hårde hvidevarer. Direktør i Skousen, Jonas Dørken, har især øjnet et potentiale i Hjørring:

- Der var massiv interesse for at åbne en Skousen i Hjørring, og efter forløb med flere samtaler var Steen og Morten de helt rigtige med deres erfaring inden for detail og hvidevarer. Skousen havde butik i Hjørring frem til februar 2013, og jeg ser frem til at give nordjyderne mulighed for at handle lokalt hos os igen.

Kunderne kan stole på os: Vi matcher laveste netpris

For Skousens direktør, Jonas Dørken, er det en fornøjelse at byde et erfarent franchisetager-makkerpar velkommen. Jonas Dørken uddyber prismatch-konceptet:

- Da vi overtog Skousen i 2011 var der meget snak om, at hvidevarebranchen var blevet ramt af den stigende konkurrence fra online forhandlerne. Tallene siger dog, at 80 % af danskerne stadig foretrækker at købe deres hvidevarer i en butik, selvom langt størstedelen af researchen på produkter foregår online. Vores mål har derfor været at navigere i det her omni-channel marked, hvor online og offline handel skal være komplimentært frem for modarbejdende. Det har blandt andet ført til vores prismatch-model, hvor alle Skousen-butikker matcher laveste netpris. Kunderne har taget rigtig godt imod kampagnen. Vi kan se, at kunderne faktisk rigtig gerne vil købe deres hvidevarer ved en lokal fagmand, hvor de kan få den medfølgende rådgivning og service, men hvor det samtidig er lige så billigt som på nettet – og det kan de få hos Skousen.

Skousen Hjørring åbner på Frederikshavnsvej 89 lige ved siden af T.Hansen og Sport24. De 400 m2 vil bugne af gode tilbud på åbningsdagen med lidt godt til ganen.

Kommentarer & synes godt om