Butik Køster er nu afviklet som økologisk købmand

Men navnet består, og nye tiltag under fanerne er på vej - fra medio August 2015

Mere end 7 år siden

Butik Køster er nu afviklet som økologisk købmand. Men navnet består, og nye tiltag under fanerne er på vej! Fra medio August 2015 "genåbner" Butik Køster nemlig med salg af økologiske gavekurve til firmaer og private efter aftale.

- På nuværende tidspunkt vil der ikke være faste åbningstider. Vi modtager bestillingerne via vores kommende hjemmeside samt mail, og så laver vi individuelle aftaler om afhentning eller leveringer, siger Britt Køster.

Lokalerne er nu blevet indrettet til både at kunne håndtere efterspørgslen på gavekurve , og gjort rammerne for Britt Køsters Kostrådgivning endnu bedre med en mere hyggelig og afslappet atmosfære.

- Vores mål er at hjælpe virksomheder med at understrege deres grønne profil, hvilket vores gavekurve i høj grad vil kunne være med til, fortæller Britt Køster. Deres fokus er stadig på den bæredygtige tankegang med fokus på gode kvalitetsprodukter.

Det Nye Butik Køster og Britt Køster inviterer til eftermiddagskaffe og lidt sødt på fredag, den 19. Juni, fra klokken 16.00 til 18.00. Alle er velkommen til at kigge forbi!

Samme aften omkring midnat passerer ca. 1400 deltagere Butik Køster dette års udgave af "Coast 2 Coast", hvor alle også er velkommen til at heppe løberne igennem Astrup. Forberedelserne starter kl. 20, hvor de lokale hjælpere vil begynde at anrette "de store meloner" og "gode nødder" til løberne... Kom selv forbi og se, hvad dét nu handler om!

Kommentarer & synes godt om