B75 til sæsonforberedelser i Polen

B75 har gennem de senere år opbygget et fantastisk samarbejde med den polske venskabsklub

Denne artikel blev udgivet for over 5 år siden

B75 har gennem de senere år opbygget et fantastisk samarbejde med den polske venskabsklub AZS AWFiS i Gdansk. Samarbejdet blev etableret af Michael Lauritsen, der i dag bor i Sopot, som grænser op til Gdansk. Michael spillede som dreng i B75, og er i dag klubbens mest aktive sponsor.

Som optakt og forberedelse til den kommende sæson, hvor B75, bl.a. optræder i landets bedste herrerække Stigadivisionen, damernes 1. division, og med 2 herrehold i 2.division, er B75 netop nu på træningsophold i den polske venskabsklub.

AZS AWFIS er en klub af samme størrelse som B75; de har herrehold i 1., 2. og 3. division. Den polske turnering er væsentlig stærkere end den danske, så deres førstehold i den polske 1. division er rigtig stærkt, selvom de spiller i den næstbedste række i Polen.

Med på turen til Polen, fra torsdag d. 20/8 til mandag d. 24/8 er de B75 spillere fra klubbens tre bedste hold, som kunne komme med : Ibrahima Diaw, Istvan Moldovan, Jakub Dorocinski, Martin Lund, Daniel Christensen, Mads Beske, Poul Sørensen, Ivik Nielsen og Andreas Rokkjær, samt holdleder og klubformand Simon Rokkjær og sportschef Lars Rokkjær.

Torsdag og fredag forløb med to daglige træningspas sammen med de polske spillere.

Lørdag blev der spillet holdkampe og søndag en individuel turnering.

Fotograf: B75

B75 vandt holdkampen mod AZS AWFiS 5-4

B75´s 1. hold til denne kamp bestod af: Ibrahima Diaw, Istvan Moldovan og Daniel Christensen.

AZS AWFiS stillede op med :

Mateusz Troka, tidligere junior landsholdsspiller, som i oktober skal spille den polske Pro-tour

Lukasz Kapron, en spiller i den bedste halvdel i den stærke polske 1. division.

Damien Kreft, som sidste år var på det polske junior landshold.

B75 dominerede søndagens individuelle turnering

Ibrahima Diaw fra B75 vandt suverænt den stærkeste række, og lige så suverænt blev B75´s Istvan Moldovan i samme række nummer 2.

Ivik Nielsen, der er ny i B75 og den helt store grønlandske stjerne, vandt B rækken. 2., 3. og 4. pladserne i B rækken blev også vundet af B75´ere, nemlig Andreas Rokkjær, Mads Beske og Martin Lund.

Det er tydeligt at B75´s spillere har haft en bedre udvikling siden sidste års træningsophold i Gdansk end spillerne fra AZS AWFIS, selvom alle de polske spillere træner 2 gange om dagen.

Ud over en masse god bordtennistræning og –kampe, er turen meget vigtig for sammenholdet, og der er derfor også blevet prioriteret tid til hygge, strandture og god mad. 

Det er med fuld tilfredshed, at holdleder og klubformand Simon Rokkjær og sportschef Lars Rokkjær ser frem imod den kommende sæson, hvor første opgør i Stigadivisionen er på udebane søndag d. 13/9 imod Virum. Første hjemmekamp i Hirtshals spilles lørdag d. 3 oktober imod Vestegnens BTK fra Brøndby.

Kommentarer & synes godt om