HH80 inviterede til Lars Christiansen-foredrag tirsdag

Tirsdag aften inviterede HH80 til flæskesteg og højt belagt foredrag med Lars Christiansen

Mere end 4 år siden

Siden sin exit fra de internationale håndbold arenaer i 2012, har Lars Christiansen positioneret sig som én af de danske sports profiler, der virkelig har formået at transformere sine oplevelser som idrætsmand til noget yderst relevant og nærværende for et foredragspublikum, også da han tirsdag aften fra klokken 18.30 afholdte foredrag i Hirtshals Idrætscenter, arrangeret af HH80. 
 
Aftenen startede dog allerede klokken 17.00, hvor MorMorMad serverede flæskesteg og kartofler. Før foredragets start blev,der taget billeder med med Lars Christiansen og blandt andet U16-pigeholdet. Her havde Lars en sjov oplevelse at bringe med på scenen: 
 
- Den her U16-pige, hun kom hen til mig og så sagde hun: "jeg skulle i øvrigt hilse fra min mor". Jeg stod bare og tænkte, waow jeg er blevet gammel. Næste gang kommer hun og hilser fra sin mormor. 
 
Publikum grinede naturligvis over det sjove indspark i starten af foredraget, som varede omkring fem kvarter. Der var i øvrigt rig mulighed for at stille spørgsmål til Lars og han havde taget gaver med til de bedste spørgsmål. 
 
- Jeg har taget præmier med, der er både håndklæder, hatte, handsker og bolde (red: håndbolde). Ja, og hvis i ikke gider have det selv er det jo en fin julegave, sagde Lars med et stort smil på læben. 
 
Foredraget som blev præsenteret tog udgangspunkt i Lars Christianse'n bog: ”Når sandheden skal frem”. I det åbne, og ærlige, foredrag med samme titel, fortalte Lars Christiansen om de sejre og nederlag hans liv har budt på. 
 
Der var flot fremmøde ved aftenens arrangement, hvor kun meget få pladser stod tomme.

Kommentarer & synes godt om