Naturmøde med valgkamp og vind i sejlene

Naturmødet sluttede lørdag efter tre dage med politisk og folkeligt fokus

Mere end 2 år siden

Med en nærmest perfekt timing op til de forestående Europaparlaments- og folketingsvalg trak partilederrunden fulde huse torsdag eftermiddag. Fredag var det Europaparlamentskandidaternes tur til at indtage Thunderdomen og også denne debat var omgivet af et engageret og spørgelystent publikum.

De unges Naturmøde

Efter flere års tilløb blev 2019 året, hvor de unge for alvor indtog scenen på Naturmødet. Ungdomsscenen ROOTS var lagt i hænderne på Spejdernes Ungdomsøen og der var arrangeret gratis buskørsel for unge fra København og Aarhus. Over tre dage bød ROOTS på alt fra topmøde for ungdomspolitikere, klima boogie-woogie, koncerter, bioblitz og mad fra Ulvens Vegetarsalon. De unge deltog også på de "voksnes" scener, og deres input og kritiske spørgsmål i debatter og workshops vidner om, at klima og miljø står højt på dagsordenen hos de unge.

Naturmødet har vokseværk

Med 85 stande, over 300 debatter og aktiviteter og op mod 30.000 besøgende slog Naturmødet igen i år sine egne rekorder. I løbet af fire år har Naturmødet for alvor etableret sig som en af sværvægterne blandt de danske folkemøder og er blevet en anerkendt platform for alle, som interesserer sig for natur og miljø.

Næste års Naturmøde finder sted den 14. til 16. maj 2020.

Kommentarer & synes godt om