Gensyn med 80´erne på Hirtshals Museum

I september måned kan du opleve kommunearkivets udstilling på Hirtshals Museum

12 måneder siden
Populær artikel

I hele september måned kan du opleve Hjørring Kommunearkivs udstilling ’Husker du? –Hirtshals i 80’erne’ på Hirtshals Museum. Få et gensyn med en perlerække af fotografen Ole Vestergaards billeder fra Hirtshals-Bindslev Avis i 1980’erne.

Kan du huske Janes Sol- og Helsecenter, Hirtshals Biograf, kagebådsspisning i Nørregade og de royale besøg i 1984 og 1989? I anledning af Hirtshals by's 100-års jubilæum kan du få et glædeligt gensyn med byen, som den så ud i 1980’erne - årtiet hvor Nordsø-museet slog dørene op for første gang, Nørregade blev omdannet til gågade, Hirtshals blev udnævnt til 'årets by' og hvor puddelhår og campinghabit var sidste skrig.

Billederne i udstillingen stammer alle fra en stor fotosamling af billeder taget til Hirtshals-Bindslev Avis af den lokale fotograf, Ole Vestergaard. Billederne blev indtil 2006 opbevaret på Hirtshals Rådhus og har siden 2007 indgået i Hjørring Kommunearkiv's samlinger. Arkivet har længe ønsket at gøre noget ud af de mange herlige fotos og med en økonomisk håndshækning fra Sigurd og Margit Espersens Familiefond, og Nordea Fondens lokalpulje, kunne udstillingen realiseres her i jubilæumsåret.

Billedet i toppen af artiklen er fra 'Kagemandsspisning i Jyllandsgade (år) 1987'.

Denne reklameplads vises over 0 gange om ugen!

Denne reklameplads er ledig. Klik på knappen herunder for at læse mere om annoncering i Skipperposten.

Kommentarer & synes godt om

Denne reklameplads vises over 0 gange om ugen!

Denne reklameplads er ledig. Klik på knappen herunder for at læse mere om annoncering i Skipperposten.