Gitte Vestergaard åbnede i dag Gavehjørnet med et brag

En ny butik med vin, pynt, smykker og diverse andre gaveidéer åbnede i dag i Tversted

Mere end 8 år siden

I dag klokken 11.00 inviterede Gitte Vestergaard til åbningsfest, i hendes nye gavebutik ved tankanlæget i Tversted. Gitte har været kræmmer i 18 år, og har i mange år stillet op med indendørs kræmmermarked i Bingohallen i Frederikshavn. 

- Jeg har ikke mulighed for at blive ved med at slæbe på alle de ting jeg har fået købt ind, så derfor åbner jeg min helt egen butik her i Tversted. Og jeg har glædet mig helt vildt, fortæller Gitte.

Efter en aftale med Ziggy, som ejer lokalet og de tilstødende bygninger, kunne Gitte endelig glæde sig til et nyt eventyr, i hendes nye butik som hun i dag flot indviede.

Til åbningssermonien serverede Gitte champagne, kage, slik og sodavand af diverse arter, og samtidig gav hun de første 50 gæster en lille gave. Allerede klokken 9.30 var de første vinduskiggere foran butikken.

- Folk kom allerede fra klokken 9.30, og så måtte jeg jo lukke dem ind. Om det var gaven eller spændingen som træk dem til så tideligt vides ikke, sagde Gitte.

Kollegaen Carsten Nielsen solgte vine og specialiteter

Til festen havde Gitte inviteret sin ven og kollega Carsten Nielsen, som til hverdag driver specialbutik fra Dronninglund.

Carsten havde i dagens anlening fået lov til at sælge sine specialiteter, i form af Mjød, vin og sennep fra det lille festivalstelt.

Kommentarer & synes godt om