Coast2Coast sætter fra start på årets korteste nat

Endnu engang er Coast2Coast i år klar med løb og cykling tværs over landet fredag

Mere end 7 år siden

Når solen går ned i morgen aften, fredag den 24. juni 2016, klokken 22:22, sættes årets Coast2Coast-løb igang, fra Skallerup Seaside Resort i Skallerup Klit. Løberne og cyklisterne bevæger sig tværs over landet til Palmestranden, hvor de klokken 04:16 vil være klar til at nyde solopgangen. Der serveres i øvrigt morgenmad til de sultne motionister i det store telt på østsiden.

Der løbes sammen med Bike&Run og Bike&Run&Run'erne tværs over, enten på den traditionelle tur på 50 kilometer eller den længere tur på 65 kilometer, som går en tur op omkring Hirtshals og derefter ned forbi Astrup, inden turen ender på Palmestranden i Frederikshavn.

Mountan Biker'ne cykler op mod Skagen på henholdsvis den 100 kilometer lange, eller 130 kilometer lange rute. Landevejscyklerne har i år 3 distancer at vælge i mellem. Også Rulleski-løberne og rulleskøjterne følger med på "HyggeRuten", som er 70 kilometer lang.

BDO Coast2Coast er et oplevelsesløb, hvor det som sådan ikke gælder om at komme først, men derimod at have en god nat sammen med et hav af glade motionister. Løbet skydes i gang på årets korteste nat i morgen, den 24. juni kl. 22:22, når solen går ned i Vesterhavet.

I år skulle der til arrangementet, ifølge Facebook-eventen, være over 1.700 deltagere.

Video fra Coast2Coast 2015

Se også denne stemningsvideo fra Coast2Coast 2015, optaget og stillet tilrådighed af Videographer.dk.

Kommentarer & synes godt om